domingo, 3 de febrero de 2013

Tastets de body combat

El passat 17 de gener l’alumnat de 1r i 2n d’ESO va tenir el privilegi d’assistir a una sessió de body combat a l’I.E. Daniel Mangrané de Jesús.
El body combat és un exercici basat en karate, boxa, taekwondo i altres arts marcials. Va néixer a Nova Zelanda i s’ha convertit en uns dels esports més populars a gimnasos de tot el món.  Els moviments se sincronitzen amb música i serveix per alliberar estrès, baixar de pes i treballar la flexibilitat i la força.
A ritme de música dance, Joan Maria —l’instructor— va conduir una sessió de body combat molt divertida. Van començar amb una sèrie de moviments bàsics —punys i puntades de peu— per escalfar motors, donant pas poc a poc a altres moviments més ràpids i aeròbics.
La sessió va durar aproximadament 50 minuts i va finalitzar amb la popular cançó Oppa Gangnam Style. Amb aquesta música alguns alumnes, totalment engrescats, van pujar a l’escenari per marcar els passos a la resta de companys i companyes.
L’alumnat va conèixer aquesta disciplina esportiva i s’ho va passar molt bé, tot i que van acabar molt cansats i cansades perquè es requereix una bona forma física. És qüestió d’entrenar…

Vídeos

No hay comentarios:

Publicar un comentario